Meijs Installatie heeft ruime kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren bij uw koeltechnische wensen. Voor airco- en klimaatcomfort in de breedste zin staan wij voor u klaar maar ook voor splitsystemen en grotere installaties hebben wij een passende oplossing.

Verkoeling in de zomer en verwarming in de winter!
De installatie van de toekomst de waterpomp.  Bij Meijs Installatie zijn we zowel ervaren in de open als de gesloten waterpompsystemen. De waterpomp maakt gebruik van energie uit natuurlijke energiebronnen. De verkregen energie wordt omgezet in bruikbare warmte of koeling. Zo kan de warmtepomp ingezet worden voor verkoeling tijdens de zomer. Het gebruik van warmtepompinstallaties zorgt voor flinke besparingen tot wel 40% op uw energieverbruik.

 

Meijs Installatie is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, installeren en onderhouden van energiezuinige koel-, vries- en airconditioninginstallaties voor de toepassing in uw woning of bedrijf. Interesse neem contact met ons op en wij zien u zo snel mogelijk van een passend advies.