Fossiele brandstoffen zoals steenkool, aardolie en aardgas raken op en dragen bij aan het broeikaseffect. De energieprijzen rijzen de pan uit en zullen alleen maar stijgen. Energielasten zullen een steeds groter deel van uw inkomen opslokken.

Bij Meijs Installatie zijn we ons bewust van het milieu. De term “duurzaamheid” staat bij ons voor energiebesparende technieken en materialen. Door duurzame technieken toe te passen in uw woning of utiliteit, spaart u het milieu én uw portemonnee daarnaast verhoogt uw wooncomfort mee! Wij adviseren u graag over de duurzame mogelijkheden binnen uw woon- en/of bedrijfsproject.

Het onnodige laten branden van verlichting of de verwarming aan laten staan behoort tot het verleden. Door gebruik te maken van domotica systemen die inspelen op efficiënt energieverbruik bespaart u niet alleen energie maar u verhoogt ook de veiligheid en comfort in uw woning.

Meijs Installatie levert alles voor dé energie zuinige CV installatie maar daarnaast ook gehele duurzame installaties zoals: zonneboilers, WKK opstellingen, warmtepompen en mechanische ventilatie systemen. Voor duurzame installaties op maat staan we bij Meijs voor u klaar.