CV installaties voor uw woningbouw, renovatie en utiliteitswerken.

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel dan is het tijd om te bekijken welk systeem voor u het meest geschikt is. Wilt u een Nefit HR ketel met de laatste technologie voor een hoog comfort op warmwater, of bent u opzoek naar een warmtepomp. Alles voor een complete klimaatbeheersing in uw huis!

Wilt u besparen op uw energierekening? Vul de ketel check in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een offerte.

Ons assortiment bevat naast CV ketels uit: hybride systemen, zonneboilers, pv-panelen, WKK- en WTW installaties, warmtepompen, boilers en kamerthermostaten

Warmtepompen zowel water/water als lucht/water, Warmte-krachtkoppeling installaties (WKK) en PV panelen (zonne-energie) met de nodige plaatsingsmogelijkheden zijn op locatie te beoordelen door ons. Daarnaast installeren wij warmte terug winning installatie (WTW) voor mechanische geventileerde ruimte op CO2 regeling. Duurzaamheid, prijs en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onderhoudscontracten kunnen wij U aanbieden met een storingsdienst van 24/7 zodat u altijd voorzien bent van de juiste service. wij testen bij het onderhoud aan het toestel de gasinstallatie op dichtheid (tot 100 KW). Volledige inspectie van de gehele ketelinstallatie, inclusief de stookruimte (volgens scoop PI en PO) en brandstofleiding.

Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor een optimaal comfort op CV en Warmwater. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meijs Installatietechniek is officiële Nefit Comfort Dealer met 25 jaar werkervaring.